HBBC A - Coveco Niel A: 77 - 72. Het duel ging van start met een meteen vlot scorende thuisploeg. Niel werkte echter even sterk af en het beloofde dan ook een moeilijke wedstrijd te worden voor Herentalse. Na een boeiend eerste kwart stond het 23 - 19. In het tweede bedrijf liet HBBC het verdedigend helemaal afweten en lukte plots ook aanvallend niets meer. De als maar sterkere bezoekers gingen erop en erover. Het thuispubliek werd er helemaal stil van en aan de rust keek HBBC al tegen 9 punten achterstand aan: 30 - 39. De donderpreek van de coach tijdens de rust miste zijn doel niet, want Herentalse schakelde dadelijk enkele versnellingen hoger. Niel bleef echter sterk meespelen en het kostte dan ook bloed zweet en tranen vooraleer HBBC de kloof kon dichten. Na drie kwart wedstrijd stond het 58 - 59. In het laatste kwart voerde de thuisploeg de druk nog verder op, maar het was pas in de laatste 2 minuten van deze aangename wedstrijd dat de bezoekers uit Niel de duimen moesten leggen. Eindstand 77 - 72. Punten HBBC A: Thys 0; Dankers 0; Beutels 9; Michotte 17; Meuleman 3; Snyder 4; Van Beeck 21; Tomlow 8; Van Broeck 9; Van den Heuvel 6.